Wysłany: 02-12-2012, 18:45 SPECTRAL I PROFESSIONAL - NOVOL
Wychodząc naprzeciw wszystkim zapytaniom i prośbom jakie otrzymuję na moje PW, informuję wszystkie te osoby które są zainteresowane produktami Spectral i Professional firmy Novol i nie mające do nich dostępu z różnych powodów, że posiadam je w swojej ofercie handlowej i realizuje sprzedaż wysyłkową.
Jeżeli znajdą się takie osoby, które będą zainteresowane produktami marki Spectral i Professional, to proszę o kontakt na PW lub telefonicznie tel. 609407769
Wysłany: 02-12-2012, 20:42
To ja tez pochwale....uzywalismy rok lakiery Spectral 505 i 565.
Bardzo fajne produkty,tylko trzeba przelamac wewnetrzny stereotyp...''Novol=garaz''
Ja musialem przekonac naszych lakiernikow tzw.''slepym testem''
Dostali puszke bez logo i mysleli ,ze to produkt testowy innej firmy
Zaopiniowali pozytywnie i byli mocno zdziwieni jak sie dowiedzieli,ze to Novol.
Chodzi mi o lakiery bezbarwne i podkłady akrylowe.
No to kolego jak już nie chce Ci się poszukać, poczytać i sprecyzować co potrzebujesz to ja wymienię grupę produktów, o których wycenę prosisz, a Ty może wtedy sprecyzuj który produkt Cię interesuje, co zaoszczędzi mi czasu i pracy:
Sorry,nie wiedziałem że tego tyle jest.Co do klarów to 505 i 565 a podkład to under 335.I generalnie co byś mógł polecić z tych produktów to stosowania w wraunkach garażowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum