Wysłany: 10-01-2020, 11:50 Volvo xc60 - uszkodzony bok
Witam, prosiłbym fachowców o orientacyjną wycenę uszkodzeń Volvo xc60 2013r lift widocznych na zdjęciach. Co do możliwych uszkodzeń słupków, progów itp nie mam informacji. Biorę pod uwagę wymianę obu drzwi i błotnika, wiec moje pytanie skupiam na wycenie kupna tych części, lakierowaniu elementów (ewentualnie cieniowaniu sąsiednich) oraz ich wymianie i spasowaniu.
Częste wyjazdy służbowe na trasie Kraków-Warszawa potrafią być niesamowicie nużące bez dobrej rozrywki na smartfonie. Kiedyś próbowałem grać przez zwykłą przeglądarkę, ale ciągłe zrywanie połączenia doprowadzało mnie do szału. Pobranie tego dedykowanego oprogramowania aplikacja całkowicie odmieniło moje podejście do mobilnego kasyna. Interfejs jest w pełni po polsku, a wpłaty przez BLIK księgują się w ułamku sekundy. Każdy miłośnik hazardu nad Wisłą doceni tak płynne i stabilne działanie na telefonie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum