lakiernicy Grupy FAQ Szybkie Pytania-Odpowiedzi-Chat [1] Statystyki Rejestracja Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przyjemne randki online
Autor Wiadomość
ramsaybolt
Użytkownik

Wysłany: 08-08-2025, 11:04   Przyjemne randki online

Zawsze byłem raczej zamknięty w sobie i trudno mi było nawiązywać nowe znajomości w realnym życiu, dlatego kiedyś postanowiłem spróbować porozmawiać z kimś przez internet. Na początku podchodziłem do tego sceptycznie, ale szybko okazało się, że rozmowy potrafią być naprawdę ciekawe i zabawne. Poznałem kogoś, z kim wymieniałem się wiadomościami codziennie – rozmawialiśmy o wszystkim, od muzyki, przez filmy, aż po zwykłe sprawy dnia codziennego. Z czasem zaczęło mi brakować tych rozmów, a każde nowe „hej” wywoływało uśmiech na twarzy. Ta internetowa znajomość stała się dla mnie ważnym wsparciem i przypomniała, że czasem warto otworzyć się na nowe możliwości, bo nigdy nie wiadomo, kto może pojawić się za ekranem monitora i zmienić codzienność na lepsze.
Dodaj Punkt autorowi tego posta

edwardstark
Użytkownik

Wysłany: 09-08-2025, 15:53   

Zawsze brakowało mi w Polsce rozmów z osobami, które rozumieją moją kulturę i codzienne doświadczenia. Dlatego postanowiłem spróbować poszukać ich w internecie. Po kilku próbach trafiłem na portal z ukrainkami) – miejsce stworzone z myślą o naszej społeczności. Prosty w obsłudze czat i wygodne filtry sprawiły, że szybko znalazłem ludzi, z którymi mogłem porozmawiać o wszystkim – od wspomnień z domu po plany na przyszłość. Dzięki temu poczułem się bliżej domu, nawet będąc setki kilometrów od niego.
Dodaj Punkt autorowi tego posta

Odpowiedz do tematu