W zasadzie nie wiem czy to powinno się znaleźć w tym dziale...ALE!
To pierwszy projekt zrobiony od A do Z przeze mnie (oczywiście pod bacznym okiem chłopaków z pracy ;P). Kask był dosłownie zamordowany. Pełno rys, dziurek i innych "przeszkadzajek"...Było ciężko, zwłaszcza dla takiej świeżynki jak ja. Grafika ręcznie malowana (na wdechu!), bez szablonu i innych wspomagaczy. To jeszcze nie airbrush ale w przygotowaniu jest mój motocykl więc jak skończę to pewnie się pochwalę (albo nie...:P)[/i]
Dobra robota! Zgadzam się, że za wszelką twórczość trzeba płacić. Takie arcydzieła są warte uwagi. Ja osobiście również oddaję się podobnemu zajęciu i w wolnych chwilach maluję, jest to dla mnie świetny sposób na relaks. Lubię też grać. Moją ulubioną stroną jest którą odwiedzam bardzo często. Tutaj mogę zarobić na wszystkie materiały potrzebne do mojego hobby, nie wkładając w to wiele wysiłku. Gram i zarabiam pieniądze.
Ostatnio zmieniony przez * 31-08-2026, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum