WITAM
Postanowiłem zacząć przygodę z technikami PDR. Wybieram się na szkolenie i proszę pomoc w wyborze oferty. Jest tego dużo ale niestety ciężko z opiniami a jednak cena niemała.
Ktoś był na szkoleniu? Proszę o opinie
Czy szkolenia 5 dniowe ma sens czy tylko 12-15 dniowe są w stanie wdrożyć w temat?
Specjalnie zarejestrowałem się żeby ci pomóc. Przestrzec ciebie przed błędem który ja popełniłem.
Generalnie ja zaczynałem od filmików na YOUTUBE. Kupiłem tez zestaw za 370 pln. na Allegro. Bawiłem się w to praktycznie pół roku. Dalej dałem sobie na spokój bo więcej psułem a niż naprawiałem.
W końcu miałem możliwość poduczyć się u jednego fachowca i dopiero wtedy zaczęło coś mniej więcej wychodzić. Zresztą zdecydowałem się pojechać na płatny kurs. Wybrałem firmę z polecenia i jestem super zadowolony. Jak by cię interesowało to napisz na prv. Podam gdzie szkoliłem się.
Nie trać czasu na samo-uczenie się bo szkoda czasu.
Dołączył: 08 Mar 2018 Posty: 1 Otrzymał 1 punkt(y) Skąd: Warszawa
Wysłany: 08-03-2018, 13:51
Osobiście byłem na szkoleniu w firmie Automax Detailng(Warszawa), mogę ich polecić. Szkolenie trwa przez 14 dni, za 5-6 na pewno nie da się nauczyć. Ja dopiero na szósty dzień zacząłem kumać temat. Od czystego serca polecam!
Niezła reklama ale prawda jest trochę inna. Byłem rok temu na szkoleniu NIE POLECAM. Ani koncepcji Pana Maxa ani ukrainskiego sprzętu Carpoint a warunki podczas szkolenia i mieszkanie - TRAGICZNE .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum